C.E.T. DR.GH. IACOMI-PIATRA NEAMT ; Bucuriile Zapezii – Izvoru Muresului

Video

8-10 februarie 2013Despre Bucuriile Zapezii, cu drag
Duminica seara, februarie 2013; afara ninge molcom si apasator, in casa e cald, miroase a scortisoara si in surdina canta Chitara… oboseala ne sacaie, dar amintirile proaspat asternute ne invaluie in zambet.

A fost “Bucuriile Zapezii — Izvoru Muresului, intalnire de suflet intre oameni de munte, tineri sau cu experienta, concurs de sanie si ski, cultural si expozitie, pretext pentru revedere, rememorari, cantec si noi prietenii, a fost o intalnire intre si pentru Oameni, ei sunt singurii care conteaza si care pot transforma un loc banal intr-unul memorabil sau unic. Scriu acum, cat inca impresiile sunt foarte vii, din aceeasi nevoie de a nu omite, de a nu lasa sa se piarda emotia, caldura, intensitatea fiecarui moment unic.

A fost o iesire mult asteptata, cu multe necunoscute pana in ultima clipa, drumul a fost splendid, prin ninsoarea ce a cazut incapatanata 3 zile la rand, Cheile Bicazului sunt chiar mai spectaculoase acoperite cu zapada si gheata in turturi alungiti. Am ajuns de vineri, prilej de tihna, de socializare, am ascultat, novici, cu nesat povesti de pe munte spuse de oameni cu multa experienta in fata noastra.